ylakuva.jpg

Tankotanssia ja rengastrapetsia Oulussa!

North Pole Dance Company on oululainen astetta hauskempi liikunta-alan yritys, joka on erikoistunut liikunnallisten tankotanssituntien järjestämiseen. Tankotanssin lisäksi meillä voit harjoitella sirkuksesta tutulla rengastrapetsilla. Tarjoamme Oulussa aikuisille suunniteltuja akrobaattisia sekä tanssillisia tunteja, mukaanlukien twerkkausta, lattia -akrobatiaa, reggaetonia, rengastrapetsia, exotic pole dancea ja kehonhuoltoa. Tunneillemme ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat naiset ja miehet. Aloittaminen ei vaadi aikaisempaa liikunta- tai tanssikokemusta. Monipuolisesta tuntivalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivat tunnit. Tarjoamme hauskan ja persoonallisen tavan kuntoilla. North Polella pääset huippukuntoon hauskalla tavalla!

gripit22.jpg

    Ajankohtaista

  • 10.6.-24.6. kesäedukkaat hinnat: 10 kerran tanssituntikortti 99€ (norm.110€), 1kk tuntikortti 90€ (norm.99€) ja 2kk tuntikortti 150€ (norm.180€)


nettisivut4.jpg

  • Tervetuloa venyttelemään! Viiniä ja venyttelyä tunnilla kehoa huolletaan vetreämmäksi uuden viikkotunnin voimin: Karkoita kankeus - viiniä ja venyttelyä su 16.6. klo 16.30. Tunnin hinta on 15€ tai yksi rasti tanssituntikortista. Tunti on ilmainen NPDC jäsenille. Hintaan sisältyy yksi lasillinen rentouttavan tunnin lopuksi. Ilmoittaudu tunneille: https://www.northpoledance.com/

  • Kesäkauden kesto NPDC:lla 1.6. - 31.7.2019.


VARAUSJÄRJESTELMÄ

Tutustu lukujärjestykseemme ja varaa tuntisi tästä:

varaa.jpg

Tankotanssi - Rengastrapetsi - Akrobatia - Twerk - Dancehall - Kehonhuolto - Oulu

YHTEYSTIEDOT

Kurkelantie 2 C 2, 2.krs
90230 Oulu

(Samassa rakennuksessa K-market Värtön, Oulun Tähtisirkuksen ja Oulun Kierrätyskeskuksen kanssa, käynti kierrätyskeskuksen viereisestä ovesta)

info@northpoledance.com

tel. 044 9722035 (0440 171020)

North Pole Dance Company | Säännöt ja käyttöehdot


Näytä suurempi kartta

TYKKÄÄ MEISTÄ FACEBOOKISSA