Tanssikursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse info@northpoledance.com Jos sinulla on tiedusteltavaa alkavista kursseista, vastaamme mielellämme myös kysymyksiin. Ilmoitathan sähköpostiviestissä nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kurssin jolle ilmoittaudut. Alle 18-vuotiailta asiakkailta vaadimme huoltajan suostumuksen.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja voidaan peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Poissaolot kurssijakson aikana voit korvata muilla viikkotunneillamme. Korvauskerrat varataan omatoimisesti varausjärjestelmän kautta. Tullessasi tunnille ilmoitathan ystävällisesti ohjaajalle nimesi ja mitä kurssikertaa olet korvaamassa.

Kurssille osallistujat voivat osallistua ilmaiseksi vapaa treeni tunneille ja ostaa 3 kerran tanssituntikortteja hintaan 20€ (norm.45€).

6kk- ja 12kk jäsenasiakkaat voivat ilmoittautua ja osallistua kursseille maksuttomasti.
POLE1 KURSSI (ilmoittautuminen alkanut)

Ryhmä1 : torstaisin klo 17:30-18:30 ajalla 8.8.- 26.9.2019

Ryhmä2 : sunnuntaisin klo 18-19 ajalla 18.8.- 16.10.2019

Pole1-kurssi sopii sinulle, joka tahdot treenata säännöllisesti tankotanssia viikottain mukavassa ryhmässä ja kehittyä tankotanssijana perustekniikassa sekä oppia Pole1 tason spinnit (pyörähdykset). Kurssilla edetään osallistujien oman lähtötason mukaisesti, joten olitpa uusi harrastaja tai jo aikaisemmin treenannut Pole1 tasolla niin varmasti opit paljon uutta kahdeksan viikon kurssijakson aikana!

Kurssin kesto : 8 x 60min
Kurssin hinta : 90€
POLE1/2 KURSSI (ilmoittautuminen alkanut)

Sunnuntaisin klo 17-18 ajalla 18.8.- 16.10.2019

Pole1/2-kurssi on tarkoitettu tavoitteellisille treenaajille, joilla on jo hallussa Pole1-tason perustekniikka. Pole1/2-kurssilla opetellaan tankotanssin haastavampia spinnejä ja tankoliikkeitä (esim.perhonen, kaksonen, cupido, takanoja) sekä niiden yhdistämistä lyhyiksi kauniiksi tanssisarjoiksi. Kurssilla harjoitellaan myös perustekniikkaa spinnaavalla tangolla! Perusinvertin osaaminen on kurssille osallistuessa suositeltavaa muttei välttämätöntä.

Kurssin kesto : 8 x 60min
Kurssin hinta : 90€
TWERKKAUKSEN PERUSKURSSI

Alkaa elokuussa, infoa tulossa!