Tanssikursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse info@northpoledance.com Jos sinulla on tiedusteltavaa alkavista kursseista, vastaamme mielellämme myös kysymyksiin.

Ilmoitathan sähköpostiviestissä nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kurssin jolle ilmoittaudut.

Alle 18-vuotiailta asiakkailta vaadimme huoltajan suostumuksen.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja voidaan peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Kaikille kursseille osallistuminen on 6- ja 12 kk jäsenasiakkaille maksutonta!

Poissaolot kurssijakson aikana voit korvata osallistumalla mille tahansa NPDC tunnille. Korvauskerrat varataan omatoimisesti varausjärjestelmän kautta. Tullessasi tunnille ilmoitathan ystävällisesti ohjaajalle nimesi ja mitä kurssikertaa olet korvaamassa.

Kurssille osallistujat voivat osallistua ilmaiseksi vapaa treeni tunneille ja ostaa 3 kerran tanssituntikortteja hintaan 30€ (norm.45€).

ALKUVUODEN ALKAVAT KURSSIT :

TWERK ALKEET

Maanantaisin klo 18 - 19 ajalla 13.1. - 10.2. (7 paikkaa)

Kurssilla tutustutaan twerkin perustekniikoihin alkeista lähtien. Tunti sisältää lämmittelyn, tekniikkaosuuden ja koreografian harjoittelua. Koreografiassa eteneminen tapahtuu osallistujien tason mukaan ja painopiste on tekniikkaharjoittelussa. Koreografia ei sisällä vaativia tanssikuvioita. Ohjaaja : Jenni - Maria

Kurssin kesto : 5x60min
Kurssin hinta : 65€
POLE 1 KURSSI

Ryhmä1 : maanantaisin klo 19 - 20 ajalla 6.1. - 24.2. (6 paikkaa)
Ryhmä2 : sunnuntaisin klo 18 - 19 ajalla 12.1. - 1.3. (2 paikkaa)
Ryhmä3 : sunnuntaisin klo 17 - 18 ajalla 2.2. - 22.3. (4 paikkaa)

Pole1 - kurssi sopii sinulle, joka tahdot treenata säännöllisesti tankotanssia viikottain mukavassa ryhmässä ja kehittyä tankotanssin perustekniikassa. Kurssilla painopiste on peruspyörähdysten, peruspitojen ja liikkeiden sekä invertin harjoittelussa (pää alaspäin meneminen tangolla). Kurssilla edetään osallistujien oman lähtötason mukaisesti, joten kurssimuotoinen treenaaminen Pole1 - tasolla sopii ensikertalaisille ja jatkajille.

Kurssin kesto : 8x60min
Kurssin hinta : 90€

POLE 1/2 KURSSI

Ryhmä1 : tiistaisin klo 20 - 21 ajalla 7.1. - 25.2. (1 paikka)
Ryhmä2 : sunnuntaisin klo 16 - 17 ajalla 19.1. - 8.3. (täynnä)
Ryhmä3 : sunnuntaisin klo 15-16 ajalla 2.2. - 22.3. (5 paikkaa)

Hallitsetko jo Pole1 - tason perustekniikat ja spinnit? Kurssilla harjoitellaan keskitason tankotekniikkaa Pole1 -ja Pole2 - tason välimaastossa. Kurssin aikana hiotaan inversiotekniikkaa ja tutustutaan myös ensimmäisiä kertoja tankotekniikkaan spinnaavalla tangolla. Pole1/2 - kurssin tarkoitus on kehittää tankotanssitaitojasi ja liikepankkiasi tangolla niin että voit jatkaa Pole2 - tason tunneille.

Kurssin kesto : 8x60min
Kurssin hinta : 90€
POLE 2 KURSSI

Ryhmä1 : tiistaisin klo 20 - 21 ajalla 7.1. - 3.3. (1 paikka)
Ryhmä2 : sunnuntaisin klo 15-16 ajalla 2.2. - 22.3. (5 paikkaa)

Pole2 - kurssi on jatkotason tankotekniikka kurssi jolla opitaan perustekniikkaa ja liikevariaatioita tangolla Pole1/2 - tasosta eteenpäin. Tällä kurssilla varioidaan perustason liikkeitä, harjoitellaan tankotekniikkaa inversioliikkeissä ja opitaan monia uusia temppuja! Tunneilla myös opetellaan tankotekniikkaa spinnaavalla tangolla : spinnylle tavanomaisia asentoja ja lyhyitä liikeyhdistelmiä sekä vauhdinhallintaa.

Liikevaatimukset : peruspyörähdykset, perusinvertti, peruskiipeäminen (ja takanoja)

Kurssin kesto : 8x60min
Kurssin hinta : 90€

CHAIR DANCE : TANSSIA TUOLILLA

Keskiviikkoisin klo 20 - 21 ajalla 8.1. - 29.1. (3 paikkaa)

Kabareesta ja klassisen burleskityylin naisellisista show vaikutteista ammentavalla kurssilla opitaan tuolitanssia alkeista lähtien. Tuolitanssi kehittää kissamaista notkeutta, koordinaatiokykyä ja ilmaisutaitoa sopien kaikille! Tunti sisältää lämmittelyn, tekniikkaosuuden ja koreografian harjoittelua. Painopiste on koreografiassa joka ei sisällä vaativia akrobaattisia tanssiliikkeitä. Ohjaaja : Nanna

Kurssin kesto : 4x60min
Kurssin hinta : 55€ tai neljä ruksia kertakortista (ilmoittautuminen etukäteen sähköpostilla). Kaksi kurssituntia voi korvata osallistumalla mille tahansa NPDC tunnille.

HOOP : ILMA - AKROBATIAA RENGASTRAPETSILLA

Torstaisin klo 20 - 21 ajalla 9.1. - 30.1. (3 paikkaa)

Ilma - akrobatiaa sirkuksesta tutulla rengastrapetsilla! Avoimen tason rengastrapetsin tiiviskurssi sopii ensikertalaisille ja jo perustekniikat renkaalla hallitseville ilma - akrobaateille. Tunti sisältää lämmittelyn, tekniikkaosuuden ja loppuvenyttelyn. Painopiste on erilaisia liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa kehittävissä liikkeissä ja lyhyissä liikesarjoissa ilmassa suurella metallisella renkaanmuotoisella trapetsilla. Varaa rengastrapetsi tunnille mukaan pitkähihainen paita ja leggingsit, halutessasi säärystimet tai sukat. Ohjaaja : Malla

Kurssin kesto : 4x60min
Kurssin hinta : 55€ tai neljä ruksia kertakortista (ilmoittautuminen etukäteen sähköpostilla). Kaksi kurssituntia voi korvata osallistumalla mille tahansa NPDC tunnille.