Tanssikursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse info@northpoledance.com Jos sinulla on tiedusteltavaa alkavista kursseista, vastaamme mielellämme myös kysymyksiin. Ilmoitathan sähköpostiviestissä nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kurssin jolle ilmoittaudut. Alle 18-vuotiailta asiakkailta vaadimme huoltajan suostumuksen.

6kk - ja 12kk - jäsenasiakkailla on oikeus osallistua kaikille kursseille ilmaiseksi. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen sähköpostilla tai vaikka ohjaajalle salilla tullessasi tunnille mille kurssille tahdot osallistua.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja voidaan peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Poissaolot kurssijakson aikana korvataan muilla viikkotunneilla. Korvauskerrat varataan omatoimisesti varausjärjestelmän kautta. Tullessasi tunnille ilmoitathan ystävällisesti ohjaajalle nimesi ja mitä kurssikertaa olet korvaamassa.

Kurssille osallistujat voivat osallistua ilmaiseksi vapaa treeni tunneille ja ostaa 3 kerran tanssituntikortteja hintaan 20€ (norm.45€).
TWERK KESÄKURSSI (ilmoittautuminen käynnissä)

Tunnit maanantaina 24.6.klo 18-19, torstaina 27.6.klo 19-20, maanantaina 1.7.klo 18-19 ja torstaina 4.7.klo 19-20

Kurssin ohjaa JenniMaria. Ensimmäisellä kurssitunnilla aloitetaan twerk perustekniikasta, joten kurssille voi osallistua vaikkei olisikaan twerkannut koskaan aikaisemmin. Tunneilla tanssitaan myös koreografiaa. Kurssille kannattaa ottaa mukaan mukavat shortsit, polvisuojat tai paksut säärystimet ja halutessasi sisälenkkarit.

Kurssin kesto : 4 x 60min
Kurssin hinta : 50€
POLE1 KESÄKURSSI (ilmoittautuminen käynnissä)

Maanantaisin 10.6.- 1.7. klo 19-20 (alkanut)
Sunnuntaisin 16.6.-7.7. klo 18-19 (alkamassa)

Pole1 kesäkurssilla opetellaan tankotanssin peruspyörähdykset, tangolla istuminen, seisominen ja perusinvertti (pääalaspäin meneminen tangolla). Tunneilla kerrataan säännöllisesti jo opittuja asioita ja ohjaajalla on joka kerta myös uusia liikkeitä opittaviksi! Kurssi soveltuu aloittelijoille ja Pole1 tasolla treenaaville.

Kurssin kesto : 4 x 60min
Kurssin hinta : 40€
POLE1/2 KESÄKURSSI

Tiistaisin 4.6.- 25.6. klo 17:30 - 18:30 (alkanut)

Pole1/2 kurssilla opetellaan haastavampia pyörähdyksiä, tankoliikkeita ja tekniikoita (kaksonen, skorpioni, perhonen, takanoja, cupido...). Kesäkurssi soveltuu Pole1 tason perusliikkeet ja tekniikat hallitseville tankotanssijoille. Osaathan jo perusinvertin! Voit halutessasi varmistaa ohjaajalta oman tasosi.

Kurssin kesto : 4 x 60min
Kurssin hinta : 40€