Tanssikursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse info@northpoledance.com Jos sinulla on tiedusteltavaa alkavista kursseista, vastaamme mielellämme myös kysymyksiin. Ilmoitathan sähköpostiviestissä nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kurssin jolle ilmoittaudut. Alle 18-vuotiailta asiakkailta vaadimme huoltajan suostumuksen.

6kk - ja 12kk - jäsenasiakkailla on oikeus osallistua kaikille kursseille ilmaiseksi. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen sähköpostilla tai vaikka ohjaajalle salilla tullessasi tunnille mille kurssille tahdot osallistua.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja voidaan peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan.

Poissaolot kurssijakson aikana korvataan muilla viikkotunneilla. Korvauskerroista sovitaan aina yhdessä ohjaajan kanssa. Poissaoloista ilmoitetaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@northpoledance.com

HUHTIKUUSSA ALKAVAT UUDET TANKOTANSSI KURSSITPOLE1 ALKEISKURSSI / STARTTIKURSSI (ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ)

Tiistaisin 7.5.-4.6.klo 19:30-20:30

Viiden kerran tiiviskurssi on helppo tapa tutustua tankotanssiin. Kurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja tutustutaan Pole1  pyörähdyksiin ja ilma - akrobatian alkeisiin tangolla. Kurssilla opetellaan peruspyörähdykset ja tangolla istuminen, seisominen sekä perusinvertti (pääalaspäin meneminen tangolla). Kurssi soveltuu kaikille tanssista kiinnostuneille ja aloitteleville uusilla harrastajille. Kurssin jälkeen voit jatkaa Pole1 jatkokurssille ja omantasoisillasi muilla viikkotunneillamme.

Kurssin kesto : 5 x 60min
Kurssin hinta : 57€
Kurssin ohjaajat : JenniMaria ja NannaPOLE1 JATKOKURSSI (ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ)

Sunnuntaisin 12.5.-9.6.klo 18:00-19:00

Pole1 jatkokurssilla opetellaan haastavampia spinnejä, tankotekniikkaa ja ilma-akrobatiaa sekä kerrataan alkeiskurssilla opittuja asioita. Jatkokurssille tullessasi olethan käynyt tankotanssin alkeistunnilla tai starttikurssilla siten että jo hallitset tankotanssin perusteet. Pole1ja2 tunneille voit siirtyä kun koet oppineesi Pole1 tason liikkeet riittävästi. Varmistathan tarvittaessa ohjaajalta oman tasosi! 

Kurssin kesto : 5 x 60min
Kurssin hinta : 57€
Kurssin ohjaajat : Sanna ja Nanna


Alkaneet ja käynnissä olevat kurssit :

POLE1ja2 KURSSI tiistaisin ajalla 16.4.-21.5.klo 17:30-18:30 (huom. ei tuntia vappuaattona 30.4.)