RENGASTRAPETSI

Rengastrapetsi eli Aerial Hoop on sirkuksesta tuttu renkaanmuotoinen katosta roikkuva vanne, jonka avulla voidaan tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu vahvistaa kehonhallintaa ja erityisesti keskivartalon ja käsien lihakset saavat hyvää treeniä. Rengastrapetsitunnit ovat ennen kaikkea hauska tapa kuntoilla ja vahvistaa lihaksia. 
Rengastrapetsitunnit sopivat kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta lajista tai muusta akrobatiasta tarvitse olla. Tarjoamme ensimmäisenä Oulussa nimenomaan aikuisille suunnattua rengastrapetsin opetusta. Opetus tapahtuu pienryhmissä, joten jokainen saa henkilökohtaista ohjausta. Tule rohkeasti mukaan! 

Viikottaiset tunnit löydät ja varaustilanteen näet varausjärjestelmästämme.

Järjestämme myös rengastrapetsin yksityistunteja pienille ryhmille. Kysy lisää info@northpoledance.com


VARUSTEET RENGASTRAPETSITUNNILLE

Rengastrapetsitunnille kannattaa pukeutua pitkähihaiseen paitaan ja polvitaipeen yli ulottuviin joustaviin housuihin. Sormukset ja käsikorut sekä muut roikkuvat korut on otettava pois tunnin ajaksi. Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo ja pieni hikipyyhe.


RENGASTRAPETSIN TUNTIKUVAUKSET

  • Rengastrapetsi/Hoop avoimen tason tunnilla jatketaan rengastrapetsin perusliikkeiden ja - asentojen harjoittelua. Opetus tapahtuu pienryhmässä, joten jokaisella on mahdollisuus harjoitella oman osaamisen mukaan. Tunnin kesto on 60 min.