ACROBASICS

Acrobasics Tunnilla harjoitellaan permantoakrobatian perustekniikkaa ja erilaisia lattialla tehtäviä helppoja liikkeitä, esim. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, hartiaseisontaa, rintaseisontaa, siltaliikkeen variaatioita jne. Tunnilla käydään läpi liikkeet yksityiskohtaisesti ohjaajan avustuksella, joka selittää ja näyttää ensiksi liikkeet, jonka jälkeen niitä treenataan yhdessä. Tunti kehittää tehokkaasti kehon notkeutta ja voimaa. Tunti sisältää notkeusakrobatian vaatimat hyvät alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt. Tunti soveltuu kaikentasoisille peruskuntoisille tanssijoille. Tunnin pituus on 60min.


HANDSTANDS

Käsinseisonnan alkeistunnilla harjoitellaan käsinseisonnan perustekniikkaa ja erilaisia käsinseisontoja tangolla. Tunnin pituus 60 min.DANCERS STRETCHING + WORKOUT

Dancers Stretching + Workout Tuntuuko, että tarvitset lisää voimaa ja notkeutta? Tankotanssin tai rengastrapetsin tunneilla venyttelyt jäävät liian lyhyiksi? Tunnilla venytellään kaikki suuret lihakset tehokkaasti tanssijoille soveltuvien pitkäkestoisten venytysliikkeiden avulla jotka auttavat lihaksia palautumaan ja rentouttavat. Tunti voi sisältää myös liikkuvuutta lisääviä lyhytkestoisia venytysliikkeitä. Venyttely aloitetaan aina pienellä alkuverryttelyllä. Kehonhuoltotunneilla kasvatat kuntoa, hankit lisää lihaksia sekä parannat notkeutta. Varusteeksi kehonhuoltotunneille riittävät joustavat liikuntavaatteet. Voit olla avojaloin tai käyttää halutessasi sukkia tai tossuja. Soveltuu kaikille! Tunnin kesto on 60 min.


  TWERK/TWERKING

  Twerkin juuret ovat afrikkalaisissa tansseista. Viimevuosina lajin suosio on kuitenkin alkanut nousta räjähdysmäisesti sosiaalisessa mediassa ja musiikkivideoissa. Twerk on alavartalopainotteinen laji jonka pääpiirteenä ovat erilaiset lantio- ja peppupainotteiset  liikkeet. Twerk on naisellisuutta korostavaa, hauskaa hikiliikuntaa josta ei asennetta puutu! Yleisimmin twerkkiä tanssitaan hiphop-musiikkiin, mutta sitä voi tanssia oikeastaan mihin vain bassovoittoiseen musiikkiin. Tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta lajista, harjoittelu aloitetaan alkeista! Tunnille tarvitset mukavat housut tai shortsit sekä polvisuojat (myös paksut säärystimet käärittynä polven kohdalle käyvät aluksi. Tunnin kesto on 75 min.


  DANCEHALL

  Dancehall on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli. Laji voi olla samaan aikaan yleisilmeeltään rentoa mutta fyysistä. Laji on hyvin moninainen ja sitä voi erottaa myös kaksi eri tyyliä: dancehall, jota tanssivat naiset sekä miehet ja dancehall queenstyle (tai female dancehall), joka on ainoastaan naisten laji. Tunnilla yhdistelemme sopivassa suhteessa molempia, keskittyen kuitenkin lajin naiselliseen ilmaisuun. Dancehall on yksi tämän hetken kuumimpia tanssilajeja ja siitä otetaankin tällä hetkellä paljon vaikutteita muihin tanssi- ja musiikkityyleihin. Tunnin kesto on 60 min. 


  BURLESKI ja POLESQUE

  Burleski on esittävän taiteen laji, jonka historialliset juuret ovat 1800-luvun Vaudeville-teatterissa, 1940-50 -lukujen glamourissa ja neo-burleskissa. Tankotanssiin yhdistettävää burleski-tyyliä kutsutaan nimellä Polesque.

  • Burlesque tunnilla lähdetään matkalle Vaudeville teatterilta ja tullaan takaisin tähän päivään. Väliin voi mahtua mitä vaan. Mutta se mitä tunneilta ei puutu on huumori, iloisuus ja saattaapa muutama hikitippakin irrota. Laji on ihastuttava sekoitus showmeininkiä ja burleskille ominaista liikekieltä, mutta kyse on kuitenkin tanssiliikuntalajista, jota voi harrastaa kuka tahansa; ikään ja näköön katsomatta. Tunti ei pidä sisällään alastomuutta vaikkakin saatamme riisua joitakin pieniä vaatekappaleita. Ohjaajana on Kit Cat. Tunnilla ei tehdä tankotekniikan osaamista vaativia liikkeitä. Tunnin pituus on 60 min.

  • Polesque Tunnilla yhdistetään burleskin tanssiliikkeet tankotanssiin, mutta osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista. Tunnin pituus on 60 min.