AKROBATIA JA KEHONHALLINTA

Handstands+Akro alkeet tunnilla opetellaan käsinseisonnan perusteita ja variaatioita ilman tankoa, mutta myös tankoa apuna käyttäen, osallistujien lähtötason mukaan. Tunnille osallistuminen ei edellytä sinun tietävän mitään käsinseisonnasta vaan harjoittelussa voidaan lähteä liikkeelle aivan alkeista opetellen ensiksi hartiaseisonta. Molempien oppiminen kehittää keskivartalon lihaksia ja omaa kehonhallintaa nopeasti. Tunnin kesto on 60min.

Akrobatia+Kehonhallinta tunnilla tutustutaan lattia - akrobatian perustekniikkaan ja liikkeisiin ilman tankoa. Tunti on tarkoitettu tukiharjoitteluksi ja lisätreeniksi kaikille tankotanssijoille. Tunnin kesto on 60 min.


VENYTTELY JA KEHONHUOLTO

Tanssijan kehonhuolto ja venyttely Tuntuuko, että tarvitset lisää voimaa ja notkeutta? Tankotanssin tai rengastrapetsin tunneilla venyttelyt jäävät liian lyhyiksi? Tunnilla keskitytään kehon voimistamiseen ja venyttämiseen ensiksi lihaskuntoharjoitteiden avulla (30min) jonka jälkeen venytellään rentouttavasti (30min). Venyttelyssä käydään läpi kaikki suuret lihakset tehokkaasti tanssijoille soveltuvien venytysliikkeiden avulla jotka auttavat lihaksia palautumaan. Tunti sisältää myös liikkuvuutta lisääviä lyhytkestoisia venytysliikkeitä. Kehonhuoltotunneilla kasvatat kuntoa, hankit lisää lihaksia sekä parannat notkeutta. Varusteeksi kehonhuoltotunneille riittävät joustavat liikuntavaatteet. Voit olla avojaloin tai käyttää halutessasi sukkia tai tossuja. Soveltuu kaikille! Tunnin kesto on 60 min.

Kehonhuolto : FitPower tunnilla pääpaino on voimaharjoittelussa jonka avulla pyritään parantamaan tankotanssijan lihaskuntoa ja kestävyyttä. Tunti sisältää 15 min alkulämmittelyn, 30 min nopeasykkeisen harjoitteluosuuden ja 15 min tehokkaat loppuvenyttelyt/rentoutumisen kehon palautumiseksi. Myös tämä tunti soveltuu kaikille. Tunnin kesto on 60min.

  TWERK/TWERKING

  Twerkin juuret ovat afrikkalaisissa tansseista. Viimevuosina lajin suosio on kuitenkin alkanut nousta räjähdysmäisesti sosiaalisessa mediassa ja musiikkivideoissa. Twerk on alavartalopainotteinen laji jonka pääpiirteenä ovat erilaiset lantio- ja peppupainotteiset  liikkeet. Twerk on naisellisuutta korostavaa, hauskaa hikiliikuntaa josta ei asennetta puutu! Yleisimmin twerkkiä tanssitaan hiphop-musiikkiin, mutta sitä voi tanssia oikeastaan mihin vain bassovoittoiseen musiikkiin. Tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta lajista, harjoittelu aloitetaan alkeista! Tunnille tarvitset mukavat housut tai shortsit sekä polvisuojat (myös paksut säärystimet käärittynä polven kohdalle käyvät aluksi. Tunnin kesto on 75 min.


  TWERK HEELS

  Twerk heels on nimensä mukaisesti twerkkausta korkkareilla. Tunti yhdistelee twerkkaukseen heels dance ja commercial dance tyylejä. Tunnilla ei tehdä hankalia twerk tekniikoita, vaan tunti on enemmänkin tanssillinen. Tunti sopii siis kaiken tasoisille twerkkaajille! Tunnilla tehdään hidasta koreota, eli rohkeasti kokeilemaan vaikka korkkareilla tanssiminen ei olisikaan tuttua. Kengiksi käy esimerkiksi korolliset nilkkurit tai saappaat (ei tarvitse olla tanssikorkkarit).  Tunnille mukaan myös polvisuojat.


  DANCEHALL

  Dancehall (all levels) on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli. Laji voi olla samaan aikaan yleisilmeeltään rentoa mutta fyysistä. Laji on hyvin moninainen ja sitä voi erottaa myös kaksi eri tyyliä: dancehall, jota tanssivat naiset sekä miehet ja dancehall queenstyle (tai female dancehall), joka on ainoastaan naisten laji. Tunnilla yhdistelemme sopivassa suhteessa molempia, keskittyen kuitenkin lajin naiselliseen ilmaisuun. Dancehall on yksi tämän hetken kuumimpia tanssilajeja ja siitä otetaankin tällä hetkellä paljon vaikutteita muihin tanssi- ja musiikkityyleihin. Tunnin kesto on 60 min.