AKROBATIA JA KEHONHALLINTA

Handstands+Akro alkeet tunnilla opetellaan käsinseisonnan perusteita ja variaatioita ilman tankoa, mutta myös tankoa apuna käyttäen, osallistujien lähtötason mukaan. Tunnille osallistuminen ei edellytä sinun tietävän mitään käsinseisonnasta vaan harjoittelussa voidaan lähteä liikkeelle aivan alkeista opetellen ensiksi hartiaseisonta. Molempien oppiminen kehittää keskivartalon lihaksia ja omaa kehonhallintaa nopeasti. Tunnin kesto on 60min.

Akrobatia+Kehonhallinta tunnilla tutustutaan lattia - akrobatian perustekniikkaan ja liikkeisiin ilman tankoa. Tunti on tarkoitettu tukiharjoitteluksi ja lisätreeniksi kaikille tankotanssijoille. Tunnin kesto on 60 min.


VENYTTELY JA KEHONHUOLTO

Dancers Stretching + Workout Tuntuuko, että tarvitset lisää voimaa ja notkeutta? Tankotanssin tai rengastrapetsin tunneilla venyttelyt jäävät liian lyhyiksi? Tunnilla venytellään kaikki suuret lihakset tehokkaasti tanssijoille soveltuvien pitkäkestoisten venytysliikkeiden avulla jotka auttavat lihaksia palautumaan ja rentouttavat. Tunti voi sisältää myös liikkuvuutta lisääviä lyhytkestoisia venytysliikkeitä. Venyttely aloitetaan aina pienellä alkuverryttelyllä. Kehonhuoltotunneilla kasvatat kuntoa, hankit lisää lihaksia sekä parannat notkeutta. Varusteeksi kehonhuoltotunneille riittävät joustavat liikuntavaatteet. Voit olla avojaloin tai käyttää halutessasi sukkia tai tossuja. Soveltuu kaikille! Tunnin kesto on 60 min.

Kehonhuolto : FitPower tunnilla pääpaino on voimaharjoittelussa jonka avulla pyritään parantamaan tankotanssijan lihaskuntoa ja kestävyyttä. Tunti sisältää 15 min alkulämmittelyn, 30 min nopeasykkeisen harjoitteluosuuden ja 15 min tehokkaat loppuvenyttelyt/rentoutumisen kehon palautumiseksi. Myös tämä tunti soveltuu kaikille. Tunnin kesto on 60min.

    TWERK/TWERKING

    Twerkin juuret ovat afrikkalaisissa tansseista. Viimevuosina lajin suosio on kuitenkin alkanut nousta räjähdysmäisesti sosiaalisessa mediassa ja musiikkivideoissa. Twerk on alavartalopainotteinen laji jonka pääpiirteenä ovat erilaiset lantio- ja peppupainotteiset  liikkeet. Twerk on naisellisuutta korostavaa, hauskaa hikiliikuntaa josta ei asennetta puutu! Yleisimmin twerkkiä tanssitaan hiphop-musiikkiin, mutta sitä voi tanssia oikeastaan mihin vain bassovoittoiseen musiikkiin. Tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta lajista, harjoittelu aloitetaan alkeista! Tunnille tarvitset mukavat housut tai shortsit sekä polvisuojat (myös paksut säärystimet käärittynä polven kohdalle käyvät aluksi. Tunnin kesto on 75 min.


    DANCEHALL

    Dancehall (all levels) on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli. Laji voi olla samaan aikaan yleisilmeeltään rentoa mutta fyysistä. Laji on hyvin moninainen ja sitä voi erottaa myös kaksi eri tyyliä: dancehall, jota tanssivat naiset sekä miehet ja dancehall queenstyle (tai female dancehall), joka on ainoastaan naisten laji. Tunnilla yhdistelemme sopivassa suhteessa molempia, keskittyen kuitenkin lajin naiselliseen ilmaisuun. Dancehall on yksi tämän hetken kuumimpia tanssilajeja ja siitä otetaankin tällä hetkellä paljon vaikutteita muihin tanssi- ja musiikkityyleihin. Tunnin kesto on 60 min.