NORTH POLE DANCE COMPANY

YRITYKSESTÄMME

North Pole Dance Company Oy on oululainen astetta hauskempi liikunta-alan yritys, joka on perustettu vuonna 2013. Ainoana toimijana Oulussa pääpainomme on liikunnallisten tankotanssituntien järjestäminen. Tankotanssin lisäksi tarjoamme liikuntatunteja muissa akrobaattisissa ja tanssillisissa sekä itseilmaisua kehittävissä lajeissa, jotka omalta osaltaan tukevat tankotanssin harjoittelua, mutta joita voi harrastaa myös tankotanssista riippumatta. Tuntitarjontaamme kuuluvat akrobaattiset tankotanssi-, rengastrapetsi- ja lattia-akrobatiatunnit, tanssilliset burleski- ja polesque-tunnit sekä kehoa kokonaisvaltaisesti huoltavat jooga ja kehonhuoltotunnit. 

Haluamme tarjota hauskan ja erilaisen tavan kuntoilla tuomalla kaikkien ulottuville kiehtovia ja vaikeaksikin koettuja lajeja. Persoonallisilla tunneillamme kunto ja lihakset kasvavat kuin huomaamatta, sekä opit samalla aivan uudenlaisia taitoja. Kaikki tuntimme kehittävät tehokkaasti kehonhallintaa, lihaskuntoa, notkeutta ja tasapainoa. Tanssillisilla tunneilla opit itseilmaisua ja saat lisää rohkeutta oman itsesi esilletuomiseen. Tuntimme soveltuvat kaikille perusterveille aikuisille, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista tai akrobatiasta. Tunneillamme on aina hauskaa, ja opit aina jotain uutta!

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia tunteja. Viikoittaiset tuntimme ovat yksittäistunteja, joten mukaan voi tulla milloin vaan. Tuntitarjonta rakennetaan asiakkaidemme mieltymysten mukaan, ja meillä on mahdollisuus muuttaa tuntitarjontaa nopeallakin aikavälillä, joten pystymme tarjoamaan aina sitä, mitä asiakkaamme haluavat. 

Opetus tapahtuu pienryhmissä, mikä mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, selkeän ja laadukkaan ohjauksen.

Viikkotuntien lisäksi järjestämme ohjelmaa polttareille tai synttäreille, yrityksen TYKY-päivälle tai oppilaitoksesi liikuntatunnille. Ohjelmapalvelut sekä yksityistunnit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Tilamme sijaitsevat Värtössä osoitteessa Kurkelantie 2 C 2, toisessa kerroksessa. K-market Värtön, Oulun Kierrätyskeskuksen ja Oulun Tähtisirkuksen kanssa samassa rakennuksessa. Perille pääset helposti pyörällä, autolla tai bussilla. Bussipysäkki on ihan vieressä ja ilmaisia parkkipaikkoja löytyy runsaasti.

Tunnit varataan varausjärjestelmämme kautta. Rekisteröityminen järjestelmään ei velvoita sinua mihinkään. Tunneille voi tulla myös ilman varausta, mikäli tilaa on. Parhaiten varmistat paikkasi kuitenkin varausjärjestelmän kautta. Voit myös soittaa 044 9722035 tai lähettää sähköpostia info@northpoledance.com

Huippukuntoon hauskalla tavalla! Tervetuloa!