OHJAAJAT

Ammattitaitoisten ja osaavien ohjaajiemme avulla harjoittelu North Polella on hauskaa ja turvallista. Saat aina henkilökohtaista opetusta. Mikäli haluat kysyä, antaa palautetta tai vaikkapa ehdotuksia tunneista, ohjaajat tavoitat parhaiten sähköpostilla info@northpoledance.com


NANNA

Kuva: Elisa Riekki

Nanna on North Pole Dance Companyn perustaja ja hänellä on usean vuoden tanssitausta jazz-baletista ja baletista. Nanna ohjaa tankotekniikan kaikkia tasoja ja tyylejä, akrobatiaa, burleskia ja rengastrapetsia. Nanna on harrastanut tankotanssia vuodesta 2007 lähtien innostuttuaan lajista Helsingissä Suomen ensimmäisessä tankotanssikoulussa Rock the Polella. Nanna on opettanut tankotanssia vuodesta 2010 asti. Energinen, notkea ja luova Nanna on keskittynyt ammattimaiseen tankotanssiin sekä ohjaajana että esiintyjänä mistä hänellä on laaja kokemus. Nannan kanssa treenatessa voit oppia tankotanssitunneilta ja workshopeista monia täysin uusia tankotanssiliikkeitä lavoilta maailmalta! Tankotanssin ohella Nanna on erikoistunut rengastrapetsiin ja commercial exotic dance styleen. Tanssin ulkopuolella Nanna valmistelee väitöskirjaa Oulun yliopistossa.

MALLA

Malla, 24, on muuttanut Kuopiosta Ouluun opiskelemaan äskettäin. Mallalla on kokemusta ilma-akrobatialajeista harrastajana, esiintyjänä ja ohjaajana. Malla ohjasi puolitoistavuotta tankotanssia ja rengastrapetsia kuopiolaisessa tankotanssikoulussa. Mallalla on urheilutaustaa taitoluistelusta ja sitä kautta myös valmentamisesta. Lopetettuaan taitoluistelun Malla löysi uudeksi lempilajikseen tankotanssin. Ohjaajana Malla haluaa antaa ensikertalaisille heti onnistumisen kokemuksen ja harrastajille kehittymismahdollisuuksia!
JENNI - MARIA

Kuva: Elisa Riekki

Jenni-Maria on harrastanut tankotanssia vuodesta 2012 ja löytänyt sitä kautta akrobatian ja twerkkauksen myös omina lajeinaan. Molemmissa Jenni-Mariaa kiinnostaa lajien monipuolisuus ja niiden haastavuus: joka kerta opit jotain uutta ja saat sopivasti haastetta jatkoon. Tätä Jenni-Maria tahtoo myös välittää muille tunneillaan. Jenni-Marialla on monipuolinen nuoruuden liikuntatausta. Hän treenaa tankotanssin lisäksi ilma- ja notkeusakrobatiaa muissa lajeissa muun muassa rengastrapetsilla. Tanssitunneilla pidetään hauskaa ja on reipas tekemisen meininki unohtamatta kehittymistä sekä oikeaoppista tekniikkaa!


SANNA

Sanna on harrastanut tankotanssia vuodesta 2013 lähtien. Tankotanssissa kiehtoo sen monipuolisuus, tekninen haastavuus ja toisaalta se on ollut väylä opetella tanssillista ilmaisua. Tankotanssin voi ottaa omakseen monenlaisten kiinnostusten pohjalta, olipa kyse sitten voimasta ja tekniikasta, akrobatiasta tai tanssillisesta ilmaisusta. Aiempi liikunnallinen tausta Sannalla on yleisurheilun, lentopallon ja ryhmäliikunnan parissa. Tanssitunneilla haluan välittää sitä oppimisen ja itsensä ylittämisen riemua mitä tankotanssi on tuonut itsellekin!      

MIIA

Miialla on poikkeuksellisen monipuolinen tanssitausta. Kokemusta löytyy vuodesta 2004 asti mm. show-, nyky-, disco-, latino-, streettanssilajeista, dancehallista & muista afrotansseista sekä twerkistä. Hän on tanssiharrastuksensa aikana harrastanut tai edes kokeillut lähes kaikkia yleisimpiä soolotanssilajeja. Opetustaustaa on show, disco ja streetlajeista neljän vuoden ajalta, mutta viimevuodet ohjaaminen on ollut vähemmällä. Nyt hän kuitenkin palaa takaisin opettamisen pariin! Nykyisin pääpaino on Dancehallissa ja twerkissä, joista viimeisenä mainitusta löytyy saavutuksena mm. 2019 twerk SM-kisojen loppukarsinnat (lets see!) . Hän kehittää osaamistaan jatkuvasti erinäisillä workshopeilla ympäri Suomea. Ammatiltaan Miia on koulutettu hieroja ja työskentelee päivätyökseen terveyden ja hyvinvoinnin parissa joten tunneilla huomioidaan aina liikkeiden fysiologisesti oikeanlainen ja turvallinen suoritustapa. Oppilaitaan Miia kannustaa uskaltamaan ja ylittämään itsensä!
CARMEN

Kuva: Elisa Riekki

Carmen on aloittanut ensimmäiset tankotanssiohjauksensa Oulussa lähes 10 vuotta sitten ja oli alueen ensimmäinen opettaja, joka piti lajin viikkotunteja. Carmen on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2013 Oulun seudun ammattikorkeakoulusta päälajinaan showtanssi.  Sittemmin hän on opettanut lajia Helsingissä ja laajentanut osaamistaan myös esim. ilmajoogan ja reaggetonin puolelle. Hänellä on kokemusta monentasoisten ja - ikäisten oppilaiden ohjauksesta myös tanssin saralla. Carmen pyrkii tunneillaan huomioimaan ja antamaan palautetta jokaiselle oppilaalleen. Hänen ammattitaitoisessa ohjauksessaan saat oikeaoppista lajitekniikan ohjausta sekä pienet, mutta tärkeät vinkit liikkeiden suorittamiseen. Tankotanssissa Carmenia viehättää sen rajattomat mahdollisuudet oppia uutta. Hän rakastaa erityisesti koreografisten tuntien ohjaamista ja haastaa oppilaitaan kehittymään myös liikeilmaisussa tangolla.