OHJAAJAT

Ammattitaitoisten ja osaavien ohjaajiemme avulla harjoittelu North Polella on hauskaa ja turvallista. Saat aina henkilökohtaista opetusta. Mikäli haluat kysyä, antaa palautetta tai vaikkapa ehdotuksia tunneista, ohjaajat tavoitat parhaiten sähköpostilla info@northpoledance.com


NANNA

Kuva: Elisa Riekki

Nanna on North Pole Dance Companyn perustajia ja hänellä on usean vuoden tanssitausta jazz-baletista ja baletista. Nanna ohjaa tankotekniikan kaikkia tasoja ja tyylejä, akrobatiaa ja rengastrapetsia. Nanna on harrastanut tankotanssia vuodesta 2007 lähtien innostuttuaan lajista Helsingissä Suomen ensimmäisessä tankotanssikoulussa Rock the Polella. Nanna on opettanut tankotanssia vuodesta 2010 asti. Energinen, notkea ja luova Nanna on keskittynyt ammattimaiseen tankotanssiin sekä ohjaajana että esiintyjänä, mistä hänellä on laaja kokemus. Nannan kanssa treenatessa voit oppia tankotanssitunneilta ja workshopeista monia täysin uusia tankotanssiliikkeitä maailmalta! Tankotanssin ohella Nanna on erikoistunut rengastrapetsiin. Tanssin ulkopuolella Nanna valmistelee väitöskirjaa Oulun yliopistossa.

JENNI - MARIA

Kuva: Elisa Riekki

Jenni-Maria on harrastanut tankotanssia vuodesta 2012 ja löytänyt sitä kautta akrobatian ja tanssin myös omina lajeinaan. Molemmissa Jenni-Mariaa kiinnostaa lajien monipuolisuus ja niiden haastavuus: joka kerta opit jotain uutta ja saat sopivasti haastetta jatkoon. Tätä Jenni-Maria tahtoo myös välittää muille tunneillaan. Jenni-Marialla on monipuolinen nuoruuden liikuntatausta. Hän treenaa tankotanssin lisäksi ilma- ja notkeusakrobatiaa muissa lajeissa muun muassa rengastrapetsilla. Tanssitunneilla pidetään hauskaa ja on reipas tekemisen meininki unohtamatta kehittymistä sekä oikeaoppista tekniikkaa!


CARMEN

Kuva: Elisa Riekki

Carmen on aloittanut ensimmäiset tankotanssiohjauksensa Oulussa lähes 10 vuotta sitten ja oli alueen ensimmäinen opettaja, joka piti lajin viikkotunteja. Carmen on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2013 Oulun seudun ammattikorkeakoulusta päälajinaan showtanssi. Hän on myös ensimmäinen, joka teki tankotanssiaiheisen opinnäytetyön Suomessa. Sittemmin hän on opettanut lajia Helsingissä ja laajentanut osaamistaan myös esim. ilmajoogan puolelle. Hänellä on kokemusta monentasoisten ja - ikäisten oppilaiden ohjauksesta myös tanssin saralla. Carmen pyrkii tunneillaan huomioimaan ja antamaan palautetta jokaiselle oppilaalleen. Hänen ammattitaitoisessa ohjauksessaan saat oikeaoppista lajitekniikan ohjausta sekä pienet, mutta tärkeät vinkit liikkeiden suorittamiseen. Tankotanssissa Carmenia viehättää sen rajattomat mahdollisuudet oppia uutta. Hän rakastaa erityisesti koreografisten tuntien ohjaamista ja haastaa oppilaitaan kehittymään myös liikeilmaisussa tangolla.


MARIA

All the way from Portugal to Finland, Maria (Sheri Bourbon) discovered pole dancing in 2013 and fell in love with it immediately. She bought her own pole almost straight away and taught herself following her favourite pole stars: Alethea Austin and Sarah Jade. Maria is teaching classic exotic style pole dancing. Maria is known for her flexible pole moves and slinky floorwork style. You can expect her classes to be fun, sexy and involve a lot of body waves and head rolls. She loves the sexy exotic style of pole and wishes to keep it alive!

SANNA

Sanna on harrastanut tankotanssia vuodesta 2013 lähtien. Tankotanssissa kiehtoo sen monipuolisuus, tekninen haastavuus ja toisaalta se on ollut väylä opetella tanssillista ilmaisua. Tankotanssin voi ottaa omakseen monenlaisten kiinnostusten pohjalta, olipa kyse sitten voimasta ja tekniikasta, akrobatiasta tai tanssillisesta ilmaisusta. Aiempi liikunnallinen tausta Sannalla on yleisurheilun, lentopallon ja ryhmäliikunnan parissa. Tanssitunneilla haluan välittää sitä oppimisen ja itsensä ylittämisen riemua mitä tankotanssi on tuonut itsellekin!      

MIIA

Miialla on poikkeuksellisen monipuolinen tanssitausta. Kokemusta löytyy vuodesta 2004 asti mm. show-, nyky-, disco-, latino-, streettanssilajeista, dancehallista & muista afrotansseista sekä twerkistä. Hän on tanssiharrastuksensa aikana harrastanut tai edes kokeillut lähes kaikkia yleisimpiä soolotanssilajeja. Opetustaustaa on show, disco ja streetlajeista neljän vuoden ajalta, mutta viimevuodet ohjaaminen on ollut vähemmällä. Nyt hän kuitenkin palaa takaisin opettamisen pariin! Nykyisin pääpaino on Dancehallissa ja twerkissä, joista viimeisenä mainitusta löytyy saavutuksena mm. 2016 twerk SM-kisojen pronssisija. Hän kehittää osaamistaan jatkuvasti erinäisillä workshopeilla ympäri Suomea. Ammatiltaan Miia on koulutettu hieroja ja työskentelee päivätyökseen terveyden ja hyvinvoinnin parissa joten tunneilla huomioidaan aina liikkeiden fysiologisesti oikeanlainen ja turvallinen suoritustapa. Oppilaitaan Miia kannustaa uskaltamaan ja ylittämään itsensä!