Tänä vuonna järjestämme kesäkarkelot - tapahtuman torstaina 6.6. klo 17 - 21! Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikenikäisille.

Tankotanssisalilla on ohjelmassa ilmaisia tanssitunteja, kirppari, grippien myyntiä ja tanssituntikorttitarjouksia. Jos sää sallii, levittäydymme ulkotiloihin, jolloin on myös mahdollisuus kokeilla tankotanssia, rengastrapetsia, venyttelyä ja pariakrobatiaa puistossa.

Aikataulu tanssisalilla (ilmoittautuminen https://www.northpoledance.com/varausjarjestelma sivuilta)

17:30-18:00 rengastrapetsin tutustumistunti
18:00-19:00 avoin taso twerk-tanssitunti (sopii myös aloittelijoille!)
19:00-20:00 avoin taso tankotanssitunti 
20:00-21:00 tankotanssin tutustumistunti

Koko illan ajan kirppari auki! 

Aikataulu ulkona jos sää sallii (ei ennakkoilmoittautumista, paikka selvenee myöhemmin)
17:30-19:00 tankotanssia, rengastrapetsia, pari akroa ja venyttelyä puistossa

Kirppari-infoa : myyntiin kelpaa tanssijoille sopivat vaatteet, treenikamat, kirjat, videot, kengät yms. Tavarat voi tuoda salille jo aiemmin edeltävinä päivinä. Hinnoittelethan ne etukäteen ja tarkistat ettei joukkoon eksy rikkonaisia. Hoidamme tavaroiden myynnin ja tilitämme rahat sinulle, joten voit keskittyä muihin kesäkarkelo - aktiviteetteihin. Maksutapana kirpparilla käy vain riihikuiva raha.

Grippi ja tanssituntikortti ostot voi maksaa käteisen lisäksi pankki - ja luottokortilla, Tyky-kuntoseteleillä, Smartum liikuntaseteleillä ja Saldo kortilla sekä Sporttipassilla.

Ps. toivotamme tervetulleeksi myös kaikki halukkaat esiintyjät ja esitykset riippumatta tyylistä, otathan yhteyttä etukäteen vaikka sähköpostilla!