Säännöt ja käyttöehdot

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään ja varaamalla tunnin asiakas hyväksyy samalla North Pole Dance Companyn säännöt ja käyttöehdot.

Tuntien varaaminen ja peruutusehdot

Viikkotunneille on ilmoittauduttava etukäteen varausjärjestelmän kautta. Tunneille voi osallistua myös ilman varausta, mikäli tilaa on. Tuntivaraukset ovat aina sitovia.

Mikäli asiakas estyy tulemasta varaamalleen tunnille, on varaus peruttava viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tunneista laskutamme automaattisesti normaalin yhden tunnin hinnan (17,00 €). Tunnit perutaan varausjärjestelmän kautta. Tunnin voi perua lyhyemmällä varoitusajalla ilman tunnin hinnan veloittamista VAIN äkillisissä sairastapauksissa, jolloin on toimitettava lääkärintodistus mahdollisimman pian toimistollemme. Toistuvat käyttämättömät tuntivaraukset johtavat varausjärjestelmän käyttökieltoon.

Täyteen varatuille tunneille on olemassa jonotusmahdollisuus. Myös jonotuspaikan varaus on sitova, mikäli paikka tunnille vapautuu. Jos asiakas ei käytä jonotusmahdollisuuden kautta varaamaansa tuntia, veloitetaan häneltä automaattisesti yhden tunnin normaali hinta (17 €).

Asiakkaan on huolehdittava omat yhteystietonsa ajan tasalle, mikäli niissä tapahtuu muutos. Mahdollisista tuntimuutoksista ilmoitetaan aina testiviestillä suoraan kyseiselle tunnin ilmoittautuneille asiakkaille.

Salin ovet avataan aina viimeistään 15 min ennen tunnin alkua.

Tunnit maksetaan paikan päällä. Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit sekä Smartum-liikuntasetelit.

Tunneille osallistuminen

North Pole dance Companylla ei ole vakuutusta asiakkaille. Asiakas osallistuu tunneille aina omalla vastuulla. Asiakkaan tulee itse huolehtia itselleen voimassa oleva tapaturmavakuutus. North Pole Dance Company ei ota vastuuta tiloissaan tapahtuvista asiakkaiden henkilövahingoista, mikäli vahinko ei ole tapahtunut North Pole Dance Companyn henkilökunnan laiminlyönnin seurauksena. Asiakkaan tulee noudattaa North Pole Dance Companyn ohjaajien ja muun henkilökunnan antamia ohjeita turvallisuuden takaamiseksi. North Pole Dance Companylla on vastuuvakuutus. 

Tunneille tulee tulla ajoissa. Alkulämmittelystä myöhästyminen aiheuttaa loukkaantumisriskin, eikä North Pole Dance Company vastaa asiakkaalle tapahtuvista henkilövahingoista.

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena tunneille osallistuminen on ehdottomasti kielletty. 

Tunteja ei suositella raskaana oleville. Jotkin sairaudet voivat estää tunneille osallistumisen. Mikäli asiakkaalla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tai hän on toipumassa sairaudesta tai toimenpiteestä, jonka hän epäilee haittaavan, on aina neuvoteltava lääkärin kanssa lajien sopivuudesta. Mahdollisista sairauksista ja muista liikkumiseen vaikuttavista tekijöistä on ilmoitettava ohjaajalle ennen tunnin alkua.

Ikäraja tunneille on 15 vuotta. Burlesk Dance tunnille ikäraja on 18 vuotta. Asiakkaan on pyydettäessä todistettava ikänsä.

Tavarat ja tilat

Mikäli asiakas aiheuttaa vahinkoa North Pole Dance Companyn tiloille tai omaisuudelle, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. 
North Pole Dance Company ei vastaa tiloissaan asiakkaan omaisuudelle sattuvista aineellisista vahingoista. 

Tuntitarjonta ja tunti- ja kuukausikortit

Kerta- ja kuukausikortit ovat henkilökohtaisia, eikä kortteja voi luovuttaa käytettäväksi toiselle henkilölle. Väärinkäytön seuraus on kortin mitätöiminen. 

5 kerran kortti on voimassa kaikilla viikkotunneilla kahden kuukauden ajan alkaen ostopäivästä.

10 kerran kortti on voimassa kaikilla viikkotunneilla kolmen kuukauden ajan alkaen ostopäivästä. 

1 kk kortilla voi käydä rajattomasti kaikilla viikkotunneilla yhden kuukauden ajan alkaen ostopäivästä.

Kerta- ja kuukausikortilla ei ole palautusoikeutta. 

Kertakortteja voi käyttää myös voimassaoloajan jälkeen maksamalla 5 € lisämaksun / kerta. 

1 kk kortti on mahdollista jäädyttää enintään kahdeksi viikoksi, mikäli asiakas sairastuu, eikä voi tämän takia osallistua tunneille. Jäädytystapauksissa on otettava heti yhteyttä North Pole Dance Companyyn ja toimitettava lääkärintodistus toimistollemme. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko jäädytysaika. Jäädytystä ei voida tehdä takautuvasti.  

Kerta- ja kuukausikortteja ei voi käyttää workshopeissa, intensiivikursseilla ja yksityistunneilla. 

Workshopit, intensiivikurssit ja yksityistunnit maksetaan aina erikseen.

North Pole Dance Companyn jäsenehdot voit lukea täältä.

Tuntitarjonta vaihtelee viikoittain. Tulevat tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä noin kolme viikkoa etukäteen. 

Tuntimuutokset

North Pole Dance Companylla on oikeus muuttaa tuntitarjontaa, vaikka se olisi ollut jo varattavissa varausjärjestelmässä. Tuntien peruutukset ilmoitetaan viimeistään 3 h ennen tuntia. Äkillisissä sairastapauksissa tai tiloihin kohdistuvassa vahingossa voidaan tunti perua lyhyemmälläkin aikavälillä. Muutostapauksissa tunneille ilmoittautuneille ilmoitetaan suoraan tekstiviestillä muutoksista.  Muutoksesta ilmoitetaan myös North Pole Dance Companyn nettisivuilla tai varausjärjestelmässä.

Poikkeavat aukioloajat, esim. juhlapyhät, tiedotetaan North Pole Dance Companyn nettisivuilla sekä facebook-sivulla.

Säännöt ja käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi.