TWERK/TWERKING

Ensimmäistä kertaa katutanssilajeista Twerk valloittaa Oulun viikkotunneillamme! Twerkin juuret ovat afrikkalaisissa tansseissa ja vaikutteita koreografioihin saadaan myös dancehallista sekä reggaetonista. Viimevuosina lajin suosio on kuitenkin alkanut nousta räjähdysmäisesti sosiaalisessa mediassa ja musiikkivideoissa. Twerk on alavartalopainotteinen laji jonka pääpiirteenä ovat erilaiset lantio- ja peppupainotteiset  liikkeet. Twerk on naisellisuutta korostavaa, hauskaa hikiliikuntaa josta ei asennetta puutu! Yleisimmin twerkkiä tanssitaan hiphop-musiikkiin, mutta sitä voi tanssia oikeastaan mihin vain bassovoittoiseen musiikkiin. Tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta lajista, harjoittelu aloitetaan alkeista! Tunnille tarvitset mukavat housut tai shortsit sekä polvisuojat (myös paksut säärystimet käärittynä polven kohdalle käyvät aluksi) ja halutessasi sisälenkkarit (ei pakollinen). Tunnin kesto on 60 min.

TWERK TUNTIKUVAUKSET

  • Twerk alkeet sopii sinulle, joka tulet twerk tunnille ensimmäistä kertaa tai harjoittelet twerkin perusteita sekä harjoittelutekniikkaa. Tunnin kesto on 60 min.
  • Twerk jatko tunneilla pääset yhdistelemään oppimiasi tekniikoita monipuolisesti ja vauhdikkaasti! Tunnin kesto on 60min.
  • Twerk akro tunnilla jatketaan twerkin perusliikkeiden ja - asentojen harjoittelua. Tunnilla tanssitaan lyhyt koreografia temppuillen. Tunnin kesto on 60 min.