TUNTIEN VARAUS

Kaikille tunneille varataan paikka etukäteen varausjärjestelmästämme. Voit tulla tunnille myös ilman varausta, mikäli tilaa on. Suosittelemme kuitenkin varauksen tekemistä. Tunti toteutuu varmasti jos ilmoittautuneita henkilöitä tunnille on vähintään neljä. Tunnit ovat yksittäisiä tunteja, joten voit aloittaa milloin vaan. Tunnit maksetaan paikan päällä ennen tuntia. Katso tarkemmin maksutavat.

Varausjärjestelmästämme näet kaikki viikottaiset tunnit ja varaustilanteen. Tunneille on rajoitettu osallistujamäärä, jotta jokaiselle osallistujalle voidaan varata oma paikka tangolta tai rengastrapetsilta. Ikäraja tunneillemme on 14 vuotta, mikäli toisin ei mainita. Burleski tunneille ikäraja on 18 vuotta.
Rekisteröitymällä varausjärjestelmään hyväksyt samalla North Pole Dance Companyn säännöt ja käyttöehdot. Luethan säännöt ja käyttöehdot huolellisesti ennen tuntivarauksen tekemistä. Varauksen tehtyäsi saat varauksen tiedot sähköpostiisi.

Huomaa erityisesti peruustuskäytäntö. Mikäli estyt tulemasta varaamallesi tunnille, on varaus peruttava viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Peruuttamattomista tunneista laskutamme automaattisesti normaalin yhden tunnin hinnan (15,00 €). Tunnin voi perua lyhyemmällä varoitusajalla ilman tunnin hinnan veloittamista VAIN äkillisissä sairastapauksissa, jolloin on toimitettava lääkärintodistus mahdollisimman pian toimistollemme. Toistuvat käyttämättömät tuntivaraukset johtavat varausjärjestelmän käyttökieltoon. 
Älä varaa turhaan, tällöin viet paikan toiselta tunnille haluavalta! 

Kaikille tunneille osallistutaan omalla vastuulla! Suosittelemme tarkastamaan, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. 

Salin ovet avataan aina viimeistään 15 min ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua. 

Yksityistunnit varataan sähköpostitse info@northpoledance.com tai puhelimitse 044 9722035