VENYTTELY JA KEHONHUOLTO

Tanssijan kehonhuolto ja venyttely Tuntuuko, että tarvitset lisää voimaa ja notkeutta? Tankotanssin tai rengastrapetsin tunneilla venyttelyt jäävät liian lyhyiksi? Tunnilla keskitytään kehon voimistamiseen ja venyttämiseen ensiksi lihaskuntoharjoitteiden avulla (30min) jonka jälkeen venytellään rentouttavasti (30min). Venyttelyssä käydään läpi kaikki suuret lihakset tehokkaasti tanssijoille soveltuvien venytysliikkeiden avulla jotka auttavat lihaksia palautumaan. Tunti sisältää myös liikkuvuutta lisääviä lyhytkestoisia venytysliikkeitä. Kehonhuoltotunneilla kasvatat kuntoa, hankit lisää lihaksia sekä parannat notkeutta. Varusteeksi kehonhuoltotunneille riittävät joustavat liikuntavaatteet. Voit olla avojaloin tai käyttää halutessasi sukkia tai tossuja. Soveltuu kaikille! Tunnin kesto on 60 min.

Kehonpainoharjoittelu tunnilla treenataan nimensä mukaisesti omaa kehonpainoa hyödyntäen tangolla. Tunti ei edellytä ennakko - osaamista tankotanssista. 60 minuutissa koko kehon lihakset käydään läpi keskittyen kestävyyteen ja voimaharjoitteluun. Kehonpainoharjoittelussa treenataan myös lihaksia joita akrobatiatreenissä ei tule yhtälailla treenattua joten tule mukaan. Hyödyt tunnista varmasti!

Viiniä ja venyttelyä tunnilla kehoa ja mieltä huolletaan vetreämmäksi ohjatulla rentouttavalla venyttelytunnilla. Hintaan sisältyy lasi viiniä tai alkoholiton vaihtoehto. Tunnin kesto on 75 min.

AKROBATIA JA KEHONHALLINTA TUNTIKUVAUKSET

  • Handstands alkeet tunnilla opetellaan käsinseisonnan perusteita ja variaatioita ilman tankoa ja tankoa apuna käyttäen osallistujien lähtötason mukaan.  Käsinseisonnan oppiminen kehittää keskivartalon lihaksia ja omaa kehonhallintaa nopeasti. Tunnin kesto on 60min.
  • Akrobatia alkeet tunnilla tutustutaan lattia - akrobatian perustekniikkaan ja liikkeisiin tangolla sekä ilman tankoa. Tunti on tarkoitettu tukiharjoitteluksi ja lisätreeniksi kaikille tanssijoille. Tunnin kesto on 60 min.