POLTTARIT ja SYNTTÄRIT

Suunnitteletko polttareita, synttäreitä tai vaikkapa pikkujouluja tai haluat muuten vain tulla kokeilemaan tankotanssia kavereidesi kanssa? Tankotanssin yksityistunti on superhauska elämys!

Työpaikan TYKY-päivät tai oppilaitosten liikuntatunnit

Astetta hauskempi ohjelmanumero työpaikan virkistyspäivään tai vaihtelua oppilaitoksesi liikuntatunteihin. Liikunnallinen tankotanssitunti kohottaa kuntoa ja antaa aivan uudenlaisen kokemuksen hauskasta lajista. Tunnit sopivat sekä miehille että naisille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. 

Järjestämme tankotanssin, burleskin, rengastrapetsin, akrobatian ja twerkin yksityistunteja porukoille. Tunti räätälöidään toiveidenne mukaan. Tunnin kesto on 60 min. Tunnit järjestetään tiloissamme Värtössä. Kerää oma porukka ja varaa oma aikasi info@northpoledance.com tai 044 9722035. Yksityistunnit onnistuvat parhaiten viikonloppuisin tai arkipäivisin klo 8-17 välisenä aikana. 

Kysy yksityistunteja myös isommille porukoille! Järjestämme myös tarvittaessa yli 60 min tunteja. Kysy tarjous!

HINNAT

  • Polttarit 180 €
  • Muut yksityistunnit  Kysy tarjous!
Luethan säännöt ja käyttöehdot ennen varauksen tekemistä.

Varatut yksityistunnit on peruttava viimeistään 7 vrk ennen sovittua ajankohtaa. Peruuttamattomista tunneista veloitamme normaalin hinnan tuntiajankohdan mukaan. Äkillisissä sairastapauksissa veloitusta ei tehdä, mikäli varaaja toimittaa lääkärintodistuksen toimistollemme. 

PERSONAL POLE TRAINING

Haluatko yksityisopetusta tankotanssissa, esiintyminen tulossa tai haluat muuten vain valmennusta? Kysy lisää info@northpoledance.com